Szatmárnémeti baptista gyerekek honlapja

Péntek, 2021-09-17, 06:27

Üdvözöllek Vendég | "Vendégek" csoport | Új üzenetek száma:  | Üzeneteim | Profilom | Regisztráció | Kilépek | Belépés

Nyitólap » Cikkek » Tábor 2010

Tábor - Élmények dióhéjban
Tábor 2010 - dióhéjban

Az idei táborban rengeteg élményben részesültünk, voltak olyan programok is, amelyeket az eddigi táborok programjában még nem szerepeltek. Például a quadozás és a strandolás.

Vasárnap - megérkezünk az Evelyn Villába, hosszas várakozás (közben pedig körülnézés) után elhelyezkedünk. Csomagok kipakolása, "ágyfoglalás", aztán jöhet a szabadidő. Este megnézzük a VB-döntőt (Spanyolország - Hollandia 1-0 :D), késő este lefekvés.

Hétfő - táborozásunk első napja. Ébredés jóval később a tábori program által meghatározott idő után. Torna, áhítat, mosdás stb. Reggeli után Hős-idő, ahol bibliai hősöket mutatnak be tanítóink. Ráhábról tanulunk. Szabadidő, ebéd után édességbutik, aztán kézimunka. Fiúk sokat fociznak :D, lányok kosár, séta stb. Közös játékok is megrendezésre kerülnek. Vacsi után Bajnokok Ligája, a Barna vezette sorozatban keresztény sportolókat ismerhetünk meg. Lefekvés jóval a kijelölt időpont után.

Kedd - második nap. Tornával indul a nap ("örömünkre"), aztán a szokásos. Hős-idő: Gedeon története. Szabadidő. Ebéd után butik, kézimunka. Végül késő délután elérkezik az első olyan esemény ideje, amelyet előző táborokban nem könyvelhettünk el. Irány a quad pálya! Mindenki megismerkedik a pályával, van, aki 3 kört megy. Mire visszaérünk, kész a vacsi. Bajnokok Ligája, esti tisztálkodás, lefekvést nem sikerül a megfelelő időpontban "elvégezni".

Szerda - a tábori hét első fele lassan letelik. Reggeli után előkerülnek a ping-pong labdák, így a két asztalt igénybe lehet venni, de a focipálya nem ürül ki. Hős-időn a súnemita asszony hőstetteiről tanulunk. Közvetlenül ebéd után a strandra indulunk, az egész délutánt ott töltjük. Vacsi, Bajnokok Ligája, lefekvés.

Csütörtök - negyedik napunk a táborban. Torna, áhítat, mosdás, reggeli. Hős-idő: Jób esete. Szabadidő, foci, kosár, ping-pong, ebéd. Butik, ezt követően vizes délután rengeteg játékkal.
Este megrendezzük az első meccset a focibajnokságon, a B csapat 5-1 arányban győz az A csapat ellen. A C csapat elleni meccset azonban 6-4-re elveszti.

Péntek - utolsó (teljes) nap a táborban. Reggeli program a megszokott, Hős-időn Nehémiás történetét részletezzük. PowerPointos kvízek következnek. Ebéd után édességbutik, szabadidő, stb. Vacsi előtt egy emelődaru segítségével hármas csoportokban 15 m magasról szemléljük az elénk terülő tájat. Gyönyörű!
Este újabb meccs: A vs. C csapat. 5-4 az A csapatnak, így az állás 3, 3, 3 pont. Tizenegyesekkel dől el a végeredmény, az eredményeket elolvashatod itt.
A Bajnokok Ligája utolsó része az idő elhúzódása miatt áttevődik a következő napra.

Szombat - hazaérkezésünk napja. Délelőtt már nagyjából összepakolunk, a Bajnokok Ligája befejező részét hallgatjuk meg, aztán bajnokságok eredményhirdetése, jutalmak kiosztása. Aláírásainkat, amelyeket aranymondás felmondásával, reggeli torna igazolásával, áhítat témájának részletezésével, munkafüzet kitöltésével, sportolással gyűjtöttünk, beválthattuk értékes ajándékokra. Ebéd után lassan érkeznek a szülők. Átmegyünk a szomszéd idős nénihez, megköszönjük türelmét hozzánk (zaj miatt, mert sokszor átrúgtuk a labdát), aztán ürülni kezd a tábor területe. Utolsóként indulunk haza, egy utolsó pillantás a helyre, és vége! Ennyi volt az idei tábor. Hamar eltelt, de nagyon jó volt.

Kategória: Tábor 2010 | Hozzáadta: Matt (2010-07-19) | Szerző: Kiss Máté E
Megtekintések száma: 911 | Hozzászólások: 4 | Tag-ek(kulcsszavak): 2010, keresztény, csütörtök, program, tábor, péntek, szerda, kedd, hétfő, szombat | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 3
0
3 andi97   [Bejegyzés]
szepen leirtatok a bemutatot smile

0
2 Bazsi   [Bejegyzés]
nagyon szuper ez a beszamolo gratulalok Mate respect biggrin smile smile

1
1 Salome   [Bejegyzés]
nagyon jo lett a bemutato talan kedvet kapnak a gyulekezeten kivuli gyerekek is es jovore velunk jonnek a taborba az negyon jo lenne minden esetre gratulalok a beszamolohoz es az oldalhoz is

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Belépés

Kategóriák

Honlap [1]
A honlapról írnak cikkíróink.
Események [3]
A velünk történtekről olvashatsz cikkeket bővebben.
Egyéb [1]
Egyéb témák, amiről szívesen írunk :)
Tábor 2010 [4]
A táborban történt eseményekről olvashatsz bővebben.
Tábor 2011 [1]
Tábor 2011.

Keresés

Szavazás

Ellátogattál már a Facebook oldalunkra?
1. Igen
2. Még nem, de fogok
3. Nem
Összes válasz: 4