Szatmárnémeti baptista gyerekek honlapja

Kedd, 2021-09-21, 04:51

Üdvözöllek Vendég | "Vendégek" csoport | Új üzenetek száma:  | Üzeneteim | Profilom | Regisztráció | Kilépek | Belépés

Hogy kik is vagyunk? Itt választ kapsz rá.

Tini csoport

Kinőttünk a nagy csoportból és most már tinik vagyunk. A tinicsoportban már nagyobb korosztályúak járnak, és nagyobb (tinisebb :D) dolgokról szoktunk beszélgetni. Általában beszélgetéssel szoktuk kezdeni alkalmainkat, majd énekléssel folytatjuk. Sorozatokat is szoktunk felvenni, amelyeket a tanítóink szokták tanítani.

 
Tanítóink:

Antal Lídia

Sípos Dénes és Tímea

Vékás Benjámin

Dobai ZsoltNagy csoport

Régebben "Középső csoport" volt a nevünk, a közelmúltban azonban a "Nagy csoport" nevet vettük fel. Tanítanak: Dobai Réka, Kovács Jutka, Sipos Sára, Bakó Tímea és Szilágyi Orsolya. Jó kis közösség vagyunk, általában 10-12 személlyel. Vasárnap délelőttönként gyűlünk össze, amikor a gyülekezet bibliaórát tart. Korosztályunk: második osztálytól ötödik osztályig (a "Középső csoport" időszakban első osztálytól negyedik osztályig jártunk ide). Sokat énekelünk, játszunk és igeverseket tanulunk, amit óra végén meghallgathat a gyülekezet is :). Kisebb nálunk a "Csemeték csoport" (3-4 évtől első osztályig), nagyobb nálunk a "Tini csoport" (hatodik osztálytól kilencedik osztályig) és az Ifik :).


Tagjai:

Tanítók:

1. - Dobai Réka

2. - Kovács Jutka

3. - Sipos Sára

4. - Bakó Tímea

5. - Szilágyi Orsolya

Gyerekek:

1. - Antal Adina

2. - Csapó-Ilyés Fruzsina

3. - Illyés Eunika

4. - Illyés Gábriel

5. - Jónás Patrik

6. - Katócz Tamás

7. - Kiss Ábel

8. - Kovács Dóra

9. - Kovács Viktória

10. - Mihai Adorján

11. - Oniga Denis

12.  - Sipos Reuel

13. - Szűcs KrisztiánEgyéb

Honlapunkra természetesen mások is regisztráltak, akik nem a Tini vagy Nagy csoportba járnak.  Nekik is nagyon örvendünk, mivel így vele / az ottani gyermekcsoporttal tarthatjuk a kapcsolatot. Viszont akik felnőttek, és regisztráltak honlapunkon, természetesen őket is szívesen látjuk, és nagyon örvendünk :).


Belépés

Keresés

Szavazás

Ellátogattál már a Facebook oldalunkra?
1. Igen
2. Még nem, de fogok
3. Nem
Összes válasz: 4